Mar, 18 mai | Online

Cum să învingi website urile?

Nu mai este posibilă înregistrarea
Cum să învingi website urile?

Timpul & Locația

18 mai, 17:00
Online

Despre eveniment

Din greșeli învățăm cel mai repede, iar uneori o greblă în frunte schimbă radical perspectivele. Noi ischitim antreprenorii și startuperii din întreaga lume și îi scoatem la sincerități, într-o serie de evenimente numite Startup & F*ckup. Vom povesti despre: - insuccese și greșeli în afaceri; - stres, griji și cum să le ții sub control; - ce gust are eșecul; - ce eforturi au făcut invitații noștri, pentru a depăși cele mai penibile momente din carieră. Înregistrare aici  https://bit.ly/3h3O92X Invitatul ediției #9 Startup & F*ckup este Igor Strechi, Fondator și CTO la Purple Media.

Senior Web & Social Media Expert Strategic Communication and Support to Mass-Media in the Republic of Moldova.

Îi place liniștea și concentrarea, dar și lucrul îndeplinit calitativ. Cu masa de lucru mereu în aromă de cafea, știe de ce are nevoie un site pentru a fi friendly și responsive. Peste 150 proiecte realizate în 10 ani experiență. Fraza care îl caracterizează: The future of Moldova sounds digital.

Igor ne va povesti despre f*ckup-urile lui, ce gust are eșecul și HOW TO F* WEBSITES.

Gazda evenimentelor este Viorica Cerbușca, director Artcor și fondatoarea Yep!Moldova. Hai mai bine despre f*ckupuri să vorbim! Înregistrarea aici: https://bit.ly/3h3O92X Speakerul va vorbi în română. P.S: Fuckup = termen utilizat de startuperi, atunci când vorbesc despre eșecurile lor profesionale sau antreprenoriale. P.P.S: Noi promovăm conceptul de Fail fast, adică greșește rapid, fără costuri prea mari, învață din eșecuri și prinde la curaj pentru a o lua de la capăt.

Link-ul spre eveniment: https://fb.me/e/1b32b4zIi

Nu mai este posibilă înregistrarea

Distribuie acest eveniment