Mie, 03 feb. | Fantastic English School

Curs de Engleză Intermediate (B1-B2)

Nu mai este posibilă înregistrarea
Curs de Engleză Intermediate (B1-B2)

Timpul & Locația

03 feb., 19:00 – 29 iun., 23:00
Fantastic English School, Strada Lev Tolstoi 3/1, Chișinău 2001, Moldova

Despre eveniment

Cursul de Engleză Intermediate (4 din 7) este destinat celor care au o Engleză bună, pot comunica dar încă întâmpină mici dificultăți în acest sens. Pentru ca să aplici la acest curs trebuie să demonstrezi cunoștințe echivalente cu B1.1-B1.2. Pentru aceasta noi te vom testa, atât verbal cât și în scris.

Durata curs Intermediate

Cursul Intermediate dat durează 9 săptămâni pe parcursul cărora studenții noștri își avansează Engleza în mod vizibil, chiar după fiecare lecție. La această etapă se va depăși bariera pe care o întâlnesc persoanele atunci când vor să vorbească fluent în Engleză. Este o etapă esențială, mai ales pentru cei care vor să ajungă la fluență în comunicare. Pe linga principalele materiale didactice pe care le vei primi la prima lecție, noi venim cu o varietate de materiale audio-video și exerciții pe care le poți rezolva online cât și recomandări ulterioare, ca tu să poți să lucrezi și singur, mai ales după finalizarea cursului.

Ce vei învăța la acest curs Intermediate?

Cursul Intermediate se axează pe cele 4 dimensiuni – reading, listening, speaking și writing. Totuși se pune accent mai mare pe speaking, așa cum asta este scopul principal urmărit de studenții care vor să învețe engleza. Este important să menționăm că la această etapă îți vei fundamenta cunoștințele în engleză cu ajutorul celor mai noi materiale didactice de pe piață – Keynote.

Programa Keynote, elaborată în 2016, este o programă absolut fenomenală! Ceea ce o face interesantă pentru studenți este faptul că fiecare modul se bazează pe filmulețele educaționale TEDx. De asemenea unitățile abordează tematici actuale gen marketing, psihologie, business, domeniul online, reclamă și promovare, social media, etc., ceea ce face acest curs super eficient atât pentru îmbunătățirea limbii engleze cât și pentru dezvoltarea persoanală, nu?

Nu te vom plictisi cu e descriere super detaliată a conținuturilor acestui curs în ceea ce ține de gramatică și vocabular. Este important să știi că cursul dat se bazează pe studierea laturei teoretice și practice a limbii engleze la nivel de B1.3-B2.1 conform CECRL. Dacă vrei să afli mai multe detalii referitor la ce anume se învață la acest curs – sună la 069 854 854 sau vino la noi la o testare!

De ce vei fi capabil la finele cursului Intermediate?

Cu siguranță la finele cursului de engleză Intermediate nu vei avea dificultăți vizibile în exprimare fie orală sau în scris. Vei putea să înțelegi conţinutul de bază al emisiunilor radio şi TV, diverse texte de dificultate medie, vei putea purta o conversație în engleză fără a fi nevoit(ă) să alegi cuvintele în fiecare propoziție. După acest curs vei putea deja citi anumite cărți în engleză, vei putea descrie evenimente și vei putea să-ți exprimi opinia proprie cu ușurintă, aducând diverse argumente. La fel, te vei putea simți confortabil în majoritatea situaţiilor din timpul călătoriilor, la job, cât și în alte situații cotidiene. Pentru ca să atingi această performanță este foarte important să fii prezent la curs cel puțin 80% și să susții toate testele necesare pe un punctaj de minim 75%. Dacă îndeplinești aceste cerințe, la finele cursul vei atinge nivelul B2.1. Totul depinde de tine!

IMPORTANT! La acest nivel profesorii cât și studenții noștri vorbesc 100% în Engleză, utilizarea oricărei alte limbi este interzisă pe teritoriul școlii începând cu nivelul 2. Chiar dacă ți se pare dificil, crede-ne – ăsta este momentul când începi cu adevărat să avansezi!

Vezi video recenziile studenților noștri care au învățat deja la noi sau încă învață.

PREȚ: 60.00 MDL / 60 min)

STUDENȚI: 10

DURATA CURS: 54 ore astronomice

DURATA LECŢIE: 60 min.

GARANŢIE:110 %

Completează formularul - Fantastic English (fantastic-english.md)

Nu mai este posibilă înregistrarea

Distribuie acest eveniment