Mie, 03 feb. | Fantastic English School

Curs de engleză pregătire pentru BAC

Nu mai este posibilă înregistrarea
Curs de engleză pregătire pentru BAC

Timpul & Locația

03 feb., 19:00 – 30 iun., 23:00
Fantastic English School, Strada Lev Tolstoi 3/1, Chișinău 2001, Moldova

Despre eveniment

Cursul de Pregătire pentru BAC la Fantastic English este destinat liceenilor care vor să-și întărească cunoștințele în Engleză pentru a susține Bacalaureatul la Engleză (BAC) pe o notă cât mai înaltă. În continuare vei afla care sunt condițiile de înscriere la acest curs, însă întâi de toate este important să știi în ce consta testul propriu zis.

Bacalaureatul la Engleză se bazează pe evaluarea a 4 secțiuni:

 1. Lucrul cu textul
 2. Gramatica
 3. Civilizația
 4. Eseul

Cerinţele corespund nivelului de competenţă B1 pentru clasele ordinare şi B2 pentru absolvenţii din instituţiile cu Clase Bilingve în deplină conformitate cu nivelurile prevăzute de Cadrul European Comun de Referinţă pentru Limbi. De aceea, ca să te înscrii la acest curs, vei trece un test verbal și apoi unul în scris la Fantastic English. Scopul acestui test este să ne asigurăm că nivelul tău actual este minim A2 – ceea ce va facilita procesul de pregătire de BAC, și îți va asigura o notă cât mai bună.

De ce să te pregătești de BAC la Fantastic English?
 1. La Fantastic English profesorii care duc cursul de pregătire pentru BAC sunt doar cei care au lucrat anterior, sau lucrează la moment în liceu. Asta înseamnă că ei au o puternică experiență de pregătire a elevilor de acest examen, iar tu o să fii pe mâini bune.
 2. Cursul este conceput în așa mod încât cei care muncesc suficient, nu au cum să nu susțină testul cu un punctaj bun. Ceea ce face acest curs puternic sunt:durata acestuia (nu este un curs scurt și superficial), metodologia și materiale didactice utilizate.
 3. Grupele de BAC la Fantastic English sunt selectate în baza nivelului inițiat de engleză. Dacă nivelul tău este A2 (Waystage sau Elementary) atunci vei fi plasat în grup cu colegi de acelaș nivel, dacă nivelul tău actual este B1 (Threshold sau Intermediate), atunci vei face parte dintr-un grup unde toți sunt B1.
 4. Profesorii care te vor pregăti de BAC la noi au făcut parte din comisia de verificare a acestul examen în perioada 2004-2016 – ceea ce este un avantaj enorm. Îți dai seama că din moment ce ei au făcut parte din comisie, știu EXACT care sunt criteriile de notare, respectiv te vor ajuta să fii maximal pregătit.
 5. Studenții pregătiți de către profesorii noștri, au susținut BAC-ul cu rata de 100%.
 6. Vei lucra la toate cele 4 aspecte pe rând, utilizând manualul elaborate de către profesorii noștri. Pe lângă acest manual, folosim cele mai noi ghiduri și seturi de exerciții care au ca scop acumularea competențelor cerute la BAC.
 7. Eseurile pe care le vei scrie pe parcurs vor fi verificate de către profesor și vei fi evaluat individual. Analiza eseurilor se va face într-o manieră cât mai apropiată de cerințele Ministerului Educației, Culturii și Cercetării referitor la scrierea unui eseu în limba Engleză. Nu uita că profesorii noștri au făcut parte din comisie, deci vor da o notă cât se poate de corectă muncii tale.
 8. Dacă-ți este frică că ai puțin timp la dispoziție și că te vei pregăti doar superficial, să știi că noi am conceput acest curs ca el să fie destul de lung și întensiv, respectiv pregătirea pe care o facem este mai mult decât suficientă.
 9. Vei participa la simularea testului propriu zis, care se face în aceeași manieră și condiții ca și testul real. După această simulare vei primi o notă, dar și analiza testului de către profesor. Camere nu avem, dar cu pregătirea noastră nu vei avea nevoie să copiezi!

IMPORTANT! Pentru a te pregăti de BAC la Fantastic English va trebui mai întâi să susții un test de Engleză generală.

Pentru orice informații suplimentare contactează-ne la 069 854 854.

Vezi video recenziile studenților noștri care au învățat Engleza la noi.

PREȚ: 60.00 MDL / 60 min

STUDENȚI: 10

DURATA CURS: 48 ore astronomice

DURATA LECŢIE: 60 min.

GARANŢIE: 110 %

Completează formularul - Fantastic English (fantastic-english.md)

Nu mai este posibilă înregistrarea

Distribuie acest eveniment