Mie, 03 feb. | Fantastic English School

Curs de Engleză Upper Intermediate

Nu mai este posibilă înregistrarea
Curs de Engleză Upper Intermediate

Timpul & Locația

03 feb., 19:00 – 30 iun., 23:00
Fantastic English School, Strada Lev Tolstoi 3/1, Chișinău 2001, Moldova

Despre eveniment

Cursul de engleză Upper Intermediate (5 din 6) este destinat celor care au o Engleză puternică, pot comunica dar uneori întâmpină mici dificultăți în acest sens. Pentru ca să aplici la acest curs trebuie să demonstrezi cunoștințe echivalente cu B2.1 (nivel Intermediar). Pentru aceasta noi te vom testa, atât verbal cât și în scris.

Cursul dat durează 9 săptămâni pe parcursul cărora îți vei aprofunda cunoștințele în engleză în mod vizibil. La această etapă se va depăși bariera pe care o întâlnesc persoanele atunci când vor să vorbească fluent în Engleză. La finele acestui curs deja putem vorbi de o fluență în comunicare pe care tu, dacă ai îndeplinit toate cerințele școlii nostre – o vei avea!

Ce vei învăța la acest curs de engleză?

Cursul dat se axează pe cele 4 dimensiuni de bază- reading, listening, speaking și writing, punându-se accept pe comunicare. Este important să menționăm că la această etapă îți vei fundamenta gramatica, îți vei diversifica și lărgi considerabil vocabularul, vei înțelege cu ușurință diferit diferitele dialecte engleze și pe lângă asta îți vei extinde cunpștințele generale. Acest lucru va fi posibil datorită profesionalismului profesorilor ce fac parte din echipa noastră dar și datorită programei unice folosite de noi – Keynote.

Programa Keynote, elaborată în 2016, este o programă absolut fenomenală! Ceea ce o face interesantă pentru studenți este faptul că fiecare modul se bazează pe filmulețele educaționale TEDx. De asemenea unitățile abordează tematici actuale gen marketing, psihologie, business, domeniul online, reclamă și promovare, social media, etc., ceea ce face acest curs super eficient atât pentru îmbunătățirea limbii engleze cât și pentru dezvoltarea persoanală, nu?

Nu te vom plictisi cu o descriere exactă a conținuturilor de gramatică și vocabular al acestui nivel. Este important să știi că cursul dat se bazează pe studierea laturei teoretice și practice a limbii engleze la nivel de B2,2-B2,3 conform CECRL, ceea ce înseamnă că la finele cursului nivelul tău de engleză va fi B2 (Vantage). Dacă vrei să afli mai multe detalii referitor la ce anume se învață la acest curs – sună la 069 854 854 sau vino la noi la o testare!

De ce vei fi capabil la finele cursului Upper Intermediate?

Cu siguranță la finele cursului de engleză nu vei avea dificultăți în exprimare fie orală sau în scris. Vei putea înţelege în detaliu argumentele complexe din cadrul unor dezbateri, conţinutul filmelor și cărților, îți vei putea argumenta părerea în cadrul diverselor dezbateri, vei putea scrie texte detaliate și bine structurate. La fel, nu îți va fi dificil să porți o conversație cu un vorbitor nativ! Pentru ca să atingi această performanță este foarte important să fii prezent la curs cel puțin 80% și să susții toate testele necesare pe un punctaj de minim 75%. Dacă îndeplinești aceste cerințe, la finele cursul vei atinge nivelul B2 (Vantage) conform CECRL. Totul depinde de tine!

IMPORTANT! La acest nivel profesorii cât și studenții noștri vorbesc 100% în Engleză, utilizarea oricărei alte limbi este interzisă pe teritoriul școlii. Chiar dacă s-ar putea să ți se pară dificil, crede-ne – când ești scos din zona de confort și încerci să te autodepășești – avansezi cu adevărat!

Vezi video recenziile studenților noștri care au învățat deja la noi sau încă învață.

PREȚ: 60.00 MDL / 60 min

STUDENȚI: 10

DURATA CURS: 60 ore astronomice

DURATA LECŢIE: 60 min.

GARANŢIE: 110 %

https://fantastic-english.md/online-application/

Nu mai este posibilă înregistrarea

Distribuie acest eveniment