Sâm, 20 mar. | Online

EBEC Chișinău 2021

Nu mai este posibilă înregistrarea
EBEC Chișinău 2021

Timpul & Locația

20 mar., 12:30 – 21 mar., 20:00
Online

Despre eveniment

EBEC — European BEST Engineering Competition — este cea mai mare și așteptată competiție inginerească din Europa, desfășurată în 3 etape: locală, regională și internațională. Aceasta oferă studenților oportunitatea de a-și pune la încercare capacitățile și de a întâlni alți tineri creativi, participând la una dintre probele: Case Study sau Team Design.

📢Case Study este secțiunea în cadrul căreia studenții își pot exersa abilitățile analitice și de prezentare. Fiecare echipă are la dispoziție câteva ore pentru analiza și rezolvarea unei probleme reale din societate sau din business. În final, tinerii susțin o prezentare originală a soluției găsite.

🛠Team Design este proba la care participanții rezolvă o sarcină tehnică, schițând, într-un timp limitat, în 3D un prototip care va îndeplini anumite condiții propuse de organizatori. Cei care știu ce presupune această probă, ar putea ușor observa o diferență introdusă în aceast an: în loc de construirea unui prototip din materialele oferite, participanților li se propune o încercare — să-l proiecteze în 3D.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina https://best.utm.md/event/ebec-2021/ și completați formularul de aplicare până pe 15 Martie. 

Link-ul spre eveniment: aici

Nu mai este posibilă înregistrarea

Distribuie acest eveniment