Mar, 11 mai | Online Event

Empowering Women Entrepreneurship Programme

Nu mai este posibilă înregistrarea
Empowering Women Entrepreneurship Programme

Timpul & Locația

11 mai, 19:00 – 23 mai, 18:00
Online Event

Despre eveniment

Garajul 48, Consiliul pentru refugiați din Estonia și Fundația caritabilă Zaporizhzhya Unity for the Future Charitable Foundation invită femeile din estul Ucrainei să ia parte la Programul de abilitare a femeilor! Dezvoltați-vă ideile pentru micro și întreprinderi mici împreună cu echipa, câștigați subvenții pentru dezvoltarea afacerilor de până la 83.000 UAH și dezvoltați o afacere stabilă pentru a îmbunătăți condițiile de viață ale familiilor dvs.

Conflictul militar din estul Ucrainei din 2014 a dus la faptul că multe persoane sunt vulnerabile și se confruntă zilnic cu probleme: trăiesc pe linia de contact, devin strămutați intern sau au membri ai familiei cu dizabilități sau dizabilități.

Pentru prima dată în Zaporizhia, în toamna anului 2019, cu sprijinul Consiliului Estonian pentru Refugiați și al Fundației Unității pentru Viitor, în cadrul Programului de dezvoltare și cooperare din Estonia, 83 de femei din Donetsk, Luhansk și regiunile Zaporizhia au afectat conflictul, au luat inițiative și ați făcut pași îndrăzneți în învățarea de noi abilități pentru a vă începe propria afacere și a vă îmbunătăți viața familiilor. Acesta este singurul program unic care reunește 100% dintre femeile participante.

💁🏻‍♀️ „Programul de abilitare a antreprenoriatului pentru femei” va începe în perioada 24-25 aprilie și va continua în perioada 11-23 mai 2021, complet ONLINE. 💁🏻‍♀️

Prin instruire în cadrul programului, alocarea de subvenții pentru antreprenoriat și furnizarea de sprijin suplimentar pe șase luni și consiliere de la specialiști (mentorat), dorim să sprijinim ideile de afaceri care se vor transforma în întreprinderi active.

1. "INTRODUCERE ȘI ATELIER"

24-25 aprilie 2021

pe net

Prima parte a programului de antreprenoriat va oferi cunoștințe despre gestionarea propriei afaceri mici și beneficiile muncii în echipă. Participarea la proiect (instruire) vă va oferi posibilitatea de a înțelege dacă puteți face afaceri. Vă invităm să ne alăturați celor mai motivați 300 de participanți: femei de toate vârstele care au posibilitatea de a crea și gestiona sau lucra într-un mic sau mic Afaceri.

Citiți mai multe despre eveniment aici: https: //garage48.org /.../ empowering-women ...

2. „PROGRAMUL DE ANTREPRENORIZARE”

11-23 mai 2021

pe net

60 de echipe după finalizarea Partii 1 a Programului de Abilitare a Antreprenoriatului Femeilor, care va dezvolta un plan de afaceri inițial și va fi extrem de motivat să își înceapă propria afacere în estul Ucrainei, vor fi selectate pentru a participa la Partea 2 a Programului de Abilitare a Antreprenoriatului. antreprenoriat ”.

Pe parcursul celor 14 zile ale programului vă veți îmbunătăți și veți dobândi noi abilități în antreprenoriat, veți învăța elementele de bază ale dezvoltării propriei afaceri și veți învăța să creați un proiect al serviciului sau produsului dvs. Mentorii noștri experimentați vă vor fi alături online pentru ca acest lucru să se întâmple!

Nu există restricții în domeniile ideilor dvs. de afaceri: fie că este vorba de industria textilă și de artizanat sau industrie, sectorul agricol, serviciile de alimentație și catering, construcții, tehnologie, servicii de înfrumusețare și sănătate, diverse alte servicii, precum și alte domenii și domenii de activitate .

👩🏻 În perioada 11 - 23 mai, în partea 2 a „Programului de antreprenoriat”, echipele participante vor primi:

🔸 FORMARE în cadrul întâlnirilor online cu specialiști cu înaltă calificare în cadrul mentoratului și consultărilor online cu experți internaționali.

🔸SEMINARE-FORMARE privind dezvoltarea bunurilor și serviciilor și adaptarea acestora la condițiile pieței în timpul coronavirusului, planificarea și dezvoltarea afacerii, aspecte contabile, planificarea financiară, calculul costului produsului și prețul pieței, marketing, marketing online în social media, elemente de bază pentru proiectare, crearea și editare video, abilități de prezentare, managementul echipei.

🔸 TIMPUL PENTRU A MUNCA ÎN ECHIPĂ ACASĂ. Programul include timp pentru a lucra cu echipa pentru a dezvolta o idee de afaceri, un plan de marketing și prima versiune a produsului sau serviciului dvs.

🔸CONCURENȚA FINALĂ A PLANURILOR DE AFACERI, CARE VA FI EVALUATĂ DE UN JURIU DE EXPERT, pe baza rezultatelor căreia vor fi selectate 20 de echipe câștigătoare pentru o subvenție și participarea ulterioară la proiectul „Programul de abilitare a antreprenoriatului femeilor”.

Seminarii de instruire și întâlniri cu mentori vor avea loc pe parcursul a 14 zile. Programul este conceput pentru 4 - 6 zile. În același timp, veți avea suficient timp să lucrați acasă cu echipa pentru a dezvolta o idee de afaceri și un plan de marketing și prima versiune a produsului sau serviciului dvs.

3. „SUBVENȚII ÎNTREPRENORIAT ȘI PROGRAM DE MENTORARE”

Conform rezultatelor concursului de proiect, cele mai bune 20 de echipe care vor prezenta un plan de marketing pentru afaceri împreună cu prima versiune a serviciului sau produsului (produsului) lor vor primi subvenții țintite pentru organizarea afacerilor în valoare de 60.000 până la 80.000 UAH, în funcție de costurile necesare pentru achiziționarea de echipamente și tehnici. Mentorii locali și internaționali vor colabora cu echipele câștigătoare timp de șase luni.

Access Acces la internet

Dacă cererea dvs. de înregistrare este aprobată, dar aveți probleme la accesarea Internetului în pregătirea participării la instruire, organizatorii vor ajuta la rezolvarea acestei probleme în fiecare caz individual.

❗️Înregistrare ❗️

Participarea la Programul de antreprenoriat va fi deschisă echipelor de femei care au participat la prima parte a Programului de abilitare a antreprenoriatului pentru femei, care va avea loc în perioada 24-25 aprilie.

Puteți citi mai multe aici și aplicați până la 15 martie 2021: https://garage48.typeform.com/to/U0kdSNmE

Cererea pentru „Programul de antreprenoriat” se deschide pe 26 aprilie!

💁🏻‍♀️ Citiți mai multe despre eveniment aici: https: //garage48.org /.../ empowering-women ...

🙋‍♀️ Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la:

zm.ednist2021@gmail.com (sau telefonic 095-611-87-98 (Raisa): regiunile Donetsk, Luhansk, 068-221-22-80 (Lydia) Zaporizhia, Harkov, regiunile Dnipropetrovsk).

Nu mai este posibilă înregistrarea

Distribuie acest eveniment