Vin, 23 apr. | Online

Fintech Hackathon

Nu mai este posibilă înregistrarea
Fintech Hackathon

Timpul & Locația

23 apr., 09:00 – 25 apr., 17:00
Online

Despre eveniment

În perioada 23 – 25 aprilie, FinTech Hackathon vine să reunească viitorii ingineri IT, pasionații de tehnologii informaționale și programatorii specializați interesați de această industrie să dezvolte soluții practice din domeniul finanțelor.

CE? CUM? CÂND?

Timp de 3 zile, participanții vor însuși cunoștințe și experiențe despre problemele stringente din domeniul financiar-bancar, provocări, căutând soluții tehnologice pentru dezvoltarea ecosistemului fintech din țară. Companiile partenere vor aduce în discuții bunele practici în domeniu dar și abordări inovative de dezvoltare a industriei. Divizați în echipe, participanții vor învăța să determine scalabilitatea unor probleme cu care se confruntă domeniul financiar-bancar și să propună ulterioare soluții IT.

CE URMEAZĂ?

De asemenea, Hackathonul va deveni un punct de pornire în selectarea echipelor participante pentru etapa următoare – Acceleratorul!

PENTRU CINE?

Entuziaștii tehnologiilor și a finanțelor se pot înscrie la Hackathon atât în echipe, cât și de sine stătător. Înregistrează-ți echipa sau candidatura pe acest link: https://bit.ly/3cuWA4U

Data limită: 20 aprilie!

Programul FinTech Moldova 2021 este organizat cu suportul Moldova Agroindbank și Mastercard, de către Startup Moldova, cu susținerea USAID și Sweden în cadrul proiectului Tekwill.

Mai multă informație despre FinTech Program 2021 găsești aici: https://startupmoldova.digital/.../fintech-vertical-2021.../

Link-ul spre eveniment:aici

Nu mai este posibilă înregistrarea

Distribuie acest eveniment