Mar, 18 mai | Online

Inovație și antreprenoriat media

Nu mai este posibilă înregistrarea
Inovație și antreprenoriat media

Timpul & Locația

18 mai, 12:00
Online

Despre eveniment

Centrul de instruire continuă al Companiei Teleradio-Moldova invită jurnaliști, manageri de instituții media, freelanceri și producătorii independenți la o sesiune de instruire GRATUITĂ, dedicată inovațiilor în domeniul managementului mass-media. Dr. Yusuf KALYANGO – consultant media, trainer internațional și profesor universitar, din SUA, va prezenta participanților idei și strategii noi despre modul în care industria media trebuie să evolueze pentru a ține pasul cu tehnologiile de comunicare și cum comportamentul consumatorilor de noi media a transformat media audiovizuală globală. Modulul de instruire va evidenția cum radiodifuzorii și jurnaliștii care doresc să supraviețuiască în această nouă eră trebuie să gândească dincolo de granițele relației angajat pentru angajator și să învețe să găsească noi modalități de captare a publicului și piețe dincolo de Moldova; indiferent dacă sunt redactori de știri sau editori, producători de filme sau fotografi, videografi, jurnaliști, producători de televiziune sau manageri de redacție. Se va discuta despre piața mediatică ca o platformă regională și globală, chiar și pentru Republica Moldova, deoarece cu extinderea rețelei Internetului, continuă să apară noi platforme de comunicații digitale, software accesibil și tehnologii informaționale ce oferă inovații antreprenoriale și oportunități pentru conectivitate globală și apel către o audiență globală.

Perioada desfășurării: 18 – 21 mai 2021 Locul desfășurării: platforma online ZOOM Pentru a primi linkul de acces la instruire, doritorii sut rugați să completeze formularul https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfyO9QL0i3v1s.../viewform Termen limită pentru înregistrare: 16 mai 2021 *Linkul de acces va fi transmis cu o zi înainte de începerea trainingului. **Vă rugăm să verificați și emailurile ajunse în SPAM pentru a evita pierderea mesajului.

Training-ul se va desfășura în cadrul proiectului „Creative community consolidation of next generation of Moldovan journalists and media professionals”, finanțat de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova și implementat de IP Compania Teleradio-Moldova.

Link-ul spre eveniment: https://fb.me/e/1Jooaed50

Nu mai este posibilă înregistrarea

Distribuie acest eveniment