Vin, 26 feb. | Aplicare Online

INTERNSHIP PROGRAMME | CHISINAU

Nu mai este posibilă înregistrarea
INTERNSHIP PROGRAMME | CHISINAU

Timpul & Locația

26 feb., 00:00
Aplicare Online

Despre eveniment

Atenție: 

Aplicați până la: 26 februarie 2021

Data de începere a programului: mijlocul lunii martie 2021

Durata programului: 3 luni, 5 zile / săptămână, 6 ore / zi

Toate interviurile vor avea loc online

Despre ce este programul?

Programul de internship Endava este o oportunitate interesantă de a începe cariera în IT, de a vă consolida cunoștințele și de a dezvolta noi abilități. Aceasta va fi o perioadă intensivă de antrenament de 3 luni, 5 zile / săptămână, 6 ore / zi. Sub îndrumarea și sprijinul unui mentor, veți avea ocazia să vă îmbunătățiți abilitățile tehnice și soft, să câștigați o experiență practică valoroasă, lucrând la un proiect real. Programul oferă dezvoltare profesională și instruire practică, oportunități de rețea cu oameni din întreaga afacere, inclusiv proiecte multiple și evenimente sociale, precum și considerarea angajării cu normă întreagă. După finalizarea cu succes a programului, veți avea ocazia să vi se ofere un loc de muncă cu normă întreagă în Endava.

Cine este încurajat să aplice?

Absolvenți proaspeți, studenți în ultimul an sau înscriși într-un program de masterat, entuziaști IT, tineri specialiști sau profesioniști care caută o schimbare de carieră în industria IT, indiferent de background și nivel de experiență. Oameni cu mentalitate analitică, fiind orientați către rezolvarea problemelor și soluții inteligente.

 

 Ce vă puteți aștepta de la program?

        ■ Mediu de lucru favorabil: fiți asociat cu colegii noștri seniori care vă vor transmite cunoștințele și expertiza

        ■ Excelență tehnică: dobândiți abilități multifuncționale din sesiunile noastre de instruire online și în persoană, pas-it-on-uri, ateliere și interacțiune cu profesioniștii Endava pentru a obține informații despre industrie

        ■ Mediu în creștere: obțineți experiență practică, o introducere cuprinzătoare a afacerii noastre și fiți expus la proiecte internaționale în timp ce operați într-un mediu agil.

        ■ Cultura colaborării: Puneți întrebări, primiți feedback constructiv, învățați cum să colaborați, să vă faceți prieteni noi și să creați o rețea înfloritoare

Email: info.chisinau@endava.com.

Link-ul către pagină:Internship Programme | Chisinau (endava.com)

Nu mai este posibilă înregistrarea

Distribuie acest eveniment