Mar, 09 feb. | Online

OPORTUNITĂȚI DE VOLUNTARIAT ÎN CADRUL ECHIPEI MENTORME

Nu mai este posibilă înregistrarea
OPORTUNITĂȚI DE VOLUNTARIAT ÎN CADRUL ECHIPEI MENTORME

Timpul & Locația

09 feb., 00:00
Online

Despre eveniment

Serviciile de mentorat sunt tot mai căutate în lumea occidentală. Un mentor bun poate să te ajute în găsirea unui job nou, să-ți recomande pașii necesari pentru realizarea unor obiective, sau să te ajute cu sfaturi cum să te acomodezi mai rapid într-o ambianță nouă.

Ideea de mentorat în Moldova a apărut în 2014, în cadrul Galei Studenților Originari din Republica Moldova. Absolvenții vorbeau despre importanța unui mentor când pleci peste hotare. De la acest eveniment a apărut și comunitatea „MentorMe”, organizația care are scop conectarea moldovenilor de pretutindeni. Viața devine mult mai ușoară când cineva te ghidează în alegerea unei universități, găsirea unui job, sau încadrarea într-o comunitate locală.

Obiectivul echipei e să conecteze cât mai mulți experți din lume cu persoanele care abia fac primii pași în unele domenii. Până în prezent, MentorMe a reușit să creeze și să consolideze o comunitate de 100+ mentori din 23 de țări care au mentorat peste 700 de mentees.

Serviciul de mentorat devine tot mai popular în Moldova, din acest motiv, MentorMe dorește să-și lărgească echipa. Poți deveni voluntar în departamentul care te interesează cel mai mult: Web Developer, Marketing, Relații cu Publicul, Fundraiser Officer, Event Officer, etc. Poți citi descrierea tuturor departamentelor pe acest link.

Dacă vrei să faci parte din această aventură și să contribui la dezvoltarea acestei inițiative, atunci la sigur vei găsi o poziție pe plac.

Poți aplica să devii parte din echipa MentorMe pe acest link, termen limită: 9 februarie.

Nu mai este posibilă înregistrarea

Distribuie acest eveniment