Vin, 19 mar. | Online

START Hack 2021 VIRTUAL HACKATHON

Nu mai este posibilă înregistrarea
START Hack 2021 VIRTUAL HACKATHON

Timpul & Locația

19 mar., 12:00 – 21 mar., 16:00
Online

Despre eveniment

START Hack reunește programatorii, designerii și studenții de afaceri pentru a celebra tehnologia și a promova inovația într-un hackathon care se întinde pe tot continentul - abilități de programare nu sunt necesare

Suntem parteneri cu parteneri de creștere dedicați care vă permit să învățați abilități de afaceri fundamentale pentru a vă iniția călătoria antreprenorială

Pentru prima dată, START Hack va avea loc virtual, găzduit pe o platformă de evenimente profesionale care transmite iubita vibrație hackathon

Registrați aici: START Hack 2021 | Building beyond borders

01 | FUNDAȚIA AFACERILOR

La START Hack, vă echipăm cu abilitățile necesare în lumea antreprenoriatului. Aflați despre înființarea și rularea de start-up-uri, utilizarea ecosistemului în avantajul dvs., crearea de profiluri și cunoașterea modului în care să vă transferați ideile într-un caz de afaceri valid. Oferim conținut online personalizat înainte de eveniment și ateliere în timpul acestuia.

02 | START HACK

Hackathon-ul nostru este ocazia perfectă de a ne conecta cu oameni cu aceeași idee, a împărtăși și a face schimb de idei și a începe să construim un prototip de lucru. START Hack oferă un mediu cu adevărat antrenant, cu cazuri provocatoare de către partenerii noștri, ateliere și, bineînțeles, toate celelalte beneficii pe care le aduce un bun hackathon.

03 | ÎNCEPEȚI SUMMITUL

Pentru a consolida puntea de legătură între antreprenoriat și tehnologie, fiecare participant va primi un bilet gratuit pentru START Summit - cea mai mare conferință de antreprenoriat condusă de studenți în Europa. Aici, participanții își pot găsi viitorii co-fondatori, pot întâlni investitori și își pot provoca ideile pentru a-i aduce la nivelul următor!

04 | CREŞTERE

A avea un prototip de lucru este minunat! Cu toate acestea, cum să procedăm de acolo? Întrucât dorim să valorificăm potențialul participanților noștri creativi și inovatori, START Hack colaborează cu incubatoare, mentori și multe altele pentru a-i ajuta să facă următorii pași în lansarea propriului startup.

CE ESTE UN HACKATHON?

Un hackathon este cel mai bine descris ca un „maraton de invenție” în care echipele colaborează la un proiect într-un termen de 36 de ore. Aici îți transformi ideile nebune în proiecte reale. Oferim software, mentori, activități distractive, vorbitori, ateliere, prieteni și multe altele. Te ocupi de hacking; vom avea grijă de tine.

CE ESTE START HACK?

Ceea ce diferențiază START Hack de alte hackathons este accentul nostru pe încurajarea spiritului antreprenorial în cadrul participanților noștri. Ne străduim să provocăm gândirea și crearea dincolo de acest weekend. Acesta este motivul pentru care încurajăm studenții cu medii de afaceri sau tehnologice să aplice!

CE PUTEM CONSTRUI?

Nu există limite pentru creativitatea ta! Orice prototip creativ legat de o idee antreprenorială sau orice alt proiect interesant este ceea ce căutăm - rețineți, un pitchdeck strălucitor singur nu vă va duce departe!

CÂT DE MARI SUNT ECHIPELE?

Echipele au de obicei 2-4 persoane. Echipele mai mari de 4 persoane sunt împărțite în altele mai mici, deoarece am descoperit că echipele mari nu sunt cea mai bună soluție pentru un eveniment de 36 de ore.

CÂND POT CEDA?

Aplicațiile se deschid pe 8 decembrie 2020 și se închid pe 18 martie 2021.

CAT COSTA?

Datorită partenerilor noștri, START Hack este complet gratuit! Vom furniza produse alimentare, swag și gadget-uri tehnice minunate ca premii.

TREBUIE SA POT CODA CODUL DE A APLICA?

Oricine este interesat de tehnologie poate participa pentru a învăța, construi și partaja creațiile pe parcursul unui weekend într-o atmosferă relaxată și primitoare. Nu trebuie să fii programator și cu siguranță nu trebuie să te specializezi în informatică.

ȘI DACĂ NU AM O ECHIPĂ?

Nici o problema! Vom avea activități de formare a echipei pentru a vă ajuta să găsiți coechipieri și sesiuni de brainstorming pentru toate provocările noastre. Unele dintre cele mai bune hacks ale noastre au fost de la echipe care s-au întâlnit și s-au format pe loc!

Link-ul spre eveniment: START Hack 2021 | Building beyond borders

Nu mai este posibilă înregistrarea

Distribuie acest eveniment