Joi, 11 feb. | Hospices of Hope Moldova

Un Mărțișor pentru speranță

Nu mai este posibilă înregistrarea
Un Mărțișor pentru speranță

Timpul & Locația

11 feb., 14:00
Hospices of Hope Moldova, Strada București 67, Chișinău, Moldova

Despre eveniment

Soarele strălucește mai intens, semn că se apropie primăvara și vine timpul creării și oferirii tradiționalelor Mărțișoare celor dragi. Cu această ocazie, Vă invităm la atelierul „Un Mărțișor pentru speranță” 2021 în cadrul căruia vom crea manual mărțișoare ghidați de Anastasia Lovecraft.

Alături de Anastasia vom meșteri din ață roșie și albă mărțișoare. Cadourile făcute de mâinile dibace vor fi numai bune de oferit de 1 martie bunicilor, mămicilor sau oricărui prieten bun.

Atelierul se adresează tuturor cărora doresc sa meșterească mărțișoare cu sau fără experiență .

Durata atelier: 2-4 h Locuri disponibile: 10 Cost atelier: gratuit.

Participarea la atelier, se face pe baza de înscriere la info@hospicesofhope.md sau pe pagina de Facebook menționând numele și telefonul de contact, în limita locurilor disponibile.

Înscrierea devine valabilă, după primirea confirmării din partea noastră.

Dacă aflați că nu mai puteți veni, un simplu telefon sau email ajutați o altă persoană să se bucure de acest atelier.

Detalii la telefon: 060190572

Te așteptam cu drag la sediul Hospices of Hope Moldova, Str. București 67, of. 7, et. 3

Hospices of Hope Moldova este o organizație de caritate care are scopul de a dezvolta serviciile de îngrijire paliativă în regiunile Republicii Moldova. În 2020, peste 600 de persoane care suferă de boli incurabile sau condiții limitatoare de viață au beneficiat de servicii calitative de îngrijire paliativă, gratuit, la domiciliu, livrate de 5 echipe mobile multidisciplinare din 5 regiuni ale Republicii Moldova (Ocnița, Orhei, Soroca, Taraclia și Cahul – ultima fiind integrată în spitalul de stat din regiune) .

Pregătește-te să întâmpini primăvara știind că Mărțișorul pe care-l confecționezi va aduce lumina în viețile celor care se confruntă cu o boală incurabilă. Ulterior mărțișoarele vor fi utilizate pentru colectarea fondurilor pentru servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți care suferă de boli incurabile sau condiții limitatoare de viață.

*Atelierul se va desfășura respectând regulile anticovid.

Nu mai este posibilă înregistrarea

Distribuie acest eveniment