Lun, 22 mar. | Online

Upcelerator 2021 - Build a meaningful Startup

Nu mai este posibilă înregistrarea
Upcelerator 2021 - Build a meaningful Startup

Timpul & Locația

22 mar., 18:00
Online

Despre eveniment

Creează o afacere cu impact cu ajutorul unei rețele de mentori globali și un plan aplicabil!

Organizația Dreamups a deschis aplicările de înregistrare în acceleratorul de afaceri Upcelerator.

În programul Upcelerator, ediția a doua, vei avea acces la resursele programului de accelerare și vei completa peste 200 de sarcini propuse online. Vei plasa pe platformă temele și primi feedback de la cei mai buni experți în domeniile lor de activitate pe platforma de e-leargning Upfactory. Vei avea parte de sesiuni individuale de mentorat cu cei mai buni mentori locali și internaționali, antreprenori, investitori și experți în diferite domenii.

Cei peste 40 de mentori ai programului Upcelerator sunt fondatori sau co-fondatori de companii, lucrează la companii de top din lume, cu o experiență vastă în domeniul antreprenoriatului tehnologic sau într-un anumit domeniu de expertiză, precum marketing, finanțe, IT, vânzări, etc. În program vei avea posibilitatea de a lucra în grup cu alți participanți fondatori, iar la finele programului startup-urile calificate au posibilitatea de a primi o rundă de investiții în valoare de 10 mii de dolari.

Upcelerator este organizat de acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups și va avea loc în perioada 22 martie - 20 iulie.

Formularul de aplicare la program îl găsești aici: https://bit.ly/38VygHz

Pentru a afla mai multe detalii despre program și aplicare la program, accesează upcelerator.md sau pagina de Facebook Upcelerator.

Aplicările se închid pe 7 martie!

Link-ul spre eveniment: https://fb.me/e/3WmxJxXO4

Nu mai este posibilă înregistrarea

Distribuie acest eveniment