Vin, 02 apr. | ARTCOR

Yep! Startup Pre-Accelerator, ediția #6

Nu mai este posibilă înregistrarea
Yep! Startup Pre-Accelerator, ediția #6

Timpul & Locația

02 apr., 17:00
ARTCOR, Strada 31 August 1989 137, Chișinău 2004, Moldova

Despre eveniment

Te ajutăm să-ți dezvolți startupul și să obții primele investiții! 

Yep!Startup Pre-accelerator este un program internațional de pre-accelerare în cadrul căruia îți poți dezvolta propriul startup și poți face upgrade afacerii tale.

În doar două luni vei avea: O idee validată, de care oamenii au cu siguranță nevoie; Un model de afaceri care va aduce bani, nu doar plăcere; Contact cu mentori și experți din Moldova, Estonia și Ucraina;

 Bilet de intrare în 2 programe de accelerare europene.

Pentru cine este programul? - Echipe care dezvoltă un startup / studenți și tineri entuziaști (fără limită de vârstă); - Angajați care visează la propria afacere; - Freelanceri care vor să creeze propriul produs; - Antreprenori care vor să-și ridice afacerea la următorul nivel

Înregistrează-te!  http://bit.ly/YepPreaccelerator6

Dacă: ai o idee de startup și vrei să validezi modelul de business; încă nu ai înțeles cine e clientul tău și cum să-l abordezi; lucrezi la un MVP și ai nevoie de un mentor pentru a continua; ești în căutare de investitori dar nu știi cum să faci un pitch. ...atunci locul tău e în program.

Nu vrem cota parte din startupul tău! Noi, cei de la Yep și Garage48, finanțăm integral acest program, în timp ce investiția ta reprezintă - timpul, munca și dedicația pentru dezvoltarea propriului tău startup.

𝐃𝐞𝐚𝐝𝐥𝐢𝐧𝐞: 15 martie, ora 23:56. Înregistrarea se face pe acest link: http://bit.ly/YepPreaccelerator6

Nu mai este posibilă înregistrarea

Distribuie acest eveniment