Evenimente online

 • 8 instrumente pentru a crește profitabilitatea afacerii tale
  19 mai, 19:00
  Online
  Discutăm despre: - Care sunt aceste instrumente, deseori ignorate;​​​​​​​ - Cum cu un buget minim să crești profitul companiei; - Cât durează să obții rezultatul dorit;
 • Cum să învingi website urile?
  18 mai, 17:00
  Online
  Din greșeli învățăm cel mai repede, iar uneori o greblă în frunte schimbă radical perspectivele. Noi ischitim antreprenorii și startuperii din întreaga lume și îi scoatem la sincerități, într-o serie de evenimente numite Startup & F*ckup.
 • Inovație și antreprenoriat media
  18 mai, 12:00
  Online
  Centrul de instruire continuă al Companiei Teleradio-Moldova invită jurnaliști, manageri de instituții media, freelanceri și producătorii independenți la o sesiune de instruire GRATUITĂ, dedicată inovațiilor în domeniul managementului mass-media.
 • Empowering Women Entrepreneurship Programme
  11 mai, 19:00 – 23 mai, 18:00
  Online Event
  Garaj 48, Consiliul pentru refugiați din Estonia și Fundația de caritate Zaporizhia Unity for the Future invită femeile din estul Ucrainei să ia parte la Programul de abilitare a antreprenoriatului pentru femei!
 • De ce lansarea mea a eșuat?
  Joi, 29 apr.
  Webinar
  29 apr., 17:00
  Webinar
  Top 3 cauze de ce startupul tău a dat greș - piața nu avea nevoie de el! Mai sunt oare și alte cauze? Evident! Cum eviți pe viitor să dai greș și cum îți faci proiectul să fie unul de succes, îți povestim la webinar.
 • Yep! Startup Pre-Accelerator, ediția #6
  02 apr., 17:00
  ARTCOR, Strada 31 August 1989 137, Chișinău 2004, Moldova
  Te ajutăm să-ți dezvolți startupul și să obții primele investiții! 💸 Yep!Startup Pre-accelerator este un program internațional de pre-accelerare în cadrul căruia îți poți dezvolta propriul startup și poți face upgrade afacerii tale.
 • Evoluția ideii de frumos
  Sâm, 27 mar.
  Online
  27 mar., 10:00
  Online
  Tema: Evoluția ideii de frumos
 • Garage48 Empowering Youth Hackathon Vol 2
  26 mar., 17:00 – 28 mar., 20:30
  Online Zoom
  We are excited to say that Garage48 is back in Moldova for the Empowering Youth hackathon! Together with Yep! Moldova we invite young inspiring people to join us for the Garage48 Empowering Youth Chișinău Vol 2 and boost their ideas during the 48 hours!
 • C++ DevCamp {Girls Edition}
  Vin, 26 mar.
  Online
  26 mar., 10:00
  Online
  Adobe România organizează în perioada martie-mai 2021 primul C++ DevCamp {Girls Edition} online. Te invităm la o serie de 6 sesiuni interactive, coordonate de developeri Adobe. Acest bootcamp este dedicat fetelor pasionate de tehnologie.
 • LinkedIn Profile, CV dilemma: Q/A session
  25 mar., 18:00
  Online
  Veți învăța despre crearea unui CV și a unui profil de LinkedIn reușit, care să ofere o perspectivă în ansamblu asupra abilităților, capacităților și experienței voastre!
 • Upcelerator 2021 - Build a meaningful Startup
  22 mar., 18:00
  Online
  Creează o afacere cu impact cu ajutorul unei rețele de mentori globali și un plan aplicabil! Organizația Dreamups a deschis aplicările de înregistrare în acceleratorul de afaceri Upcelerator.
 • EBEC Chișinău 2021
  Sâm, 20 mar.
  Online
  20 mar., 12:30 – 21 mar., 20:00
  Online
  EBEC-este cea mai mare și așteptată competiție inginerească din Europa, desfășurată în 3 etape: locală, regională și internațională. Aceasta oferă studenților oportunitatea de a-și pune la încercare capacitățile și de a întâlni alți tineri creativi, participând la una dintre probele.
 • Base Camp primăvara 2021
  Joi, 18 mar.
  Online
  18 mar., 15:00 – 21 mar., 16:00
  Online
  Base Camp este un hackathon exclusiv și competitiv de 72 de ore, axat pe produs virtual, pentru startup-uri în stadiu incipient.
 • HR Tech Conference by ATIC
  Mie, 17 mar.
  Online Conference
  17 mar., 10:00
  Online Conference
  Conferința se angajează să se asigure că comunitatea moldovenească de IT și resurse umane are ocazia să vadă cum Moldova poate începe recrutarea la nivel mondial, precum și să înțeleagă modul în care tehnologia îi poate ajuta în aceste vremuri fără precedent.
 • Fii-Fă-Ai - Creează-ți lista de viață minunată
  11 mar., 17:00
  Online
  Ce s-ar întâmpla dacă am putea ajunge la sfârșitul vieții noastre cu adevărată împlinire? Fie metaforic, fie la propriu, am putea indica o listă de vise urmărite în mod constant care s-au transformat în obiective îndeplinite pe măsură ce ne-am deplasat prin diferite faze ale vieții.
 • Cum să eșuezi ca investitor înger?
  11 mar., 17:00
  Online
  Acest eveniment este deschis numai persoanelor implicate în sfera afacerii și interesate să investească în startup-uri în următoarele 12 luni.
 • Pregătire pentru examenele de Bacalaureat
  10 mar., 12:00 – 31 mai, 12:00
  Online
  Universitatea Tehnică a Moldovei se declară mândră de interesul sporit al elevilor din clasele absolvente față de cursurile de pregătire pentru examenele de Bacalaureat organizate tradițional în fiecare an.